ik kan niet wachten tot we nog meer samen zullen bereiken!

Mijn naam is Zina Ursem en ik ben in April 2018 begonnen met trainen bij TeamNLF met als doel meedoen aan de Gold’s Gym Classic in de bikini klasse. Ik had al 4 jaar zelfstandig in de sportschool getraind maar ik heb zoveel van deze ervaring kunnen leren op het gebied van voeding en training, meer dan alleen meedoen aan een wedstrijd. Al is bodybuilding een zelfstandige sport was het zo fijn om de hele tijd steun te hebben van mijn coach Orryson die altijd mijn vragen kon beantwoorden maar ook mijn teamgenoten die altijd voor me klaar stonden en me die extra motivatie gaven. Ik ben uiteindelijk 2e geworden op Gold’s en heb uiteindelijk mijn prep doorgetrokken om nog 2 wedstrijden te pakken waar ik in de top 5 plaatste en mag mezelf nu officieel bij de top van Nederland benoemen. Ik ben zo onwijs trots hierop en had dit nooit kunnen doen zonder Orryson, die ook mijn passie voor de sport heeft aangewakkerd om een carrière ervan te maken. Ik ben eeuwig dankbaar voor deze begeleiding en ik kan niet wachten tot we nog meer samen zullen bereiken!

X